sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween

 = Mahtava syy värkätä kaikkea pientä, kivaa ja lapsellista.

Esim. kaivertaa kurpitsa ja appelsiineja. Kurpitsaa valaisee pieni pyöränlamppu ja appelsiineja led-tuikut paloturvallisuuden vuoksi. Appelsiinit meinasivat syttyä palamaan oikeilla kynttilöillä, vaikka leikkasin yläosan auki. Kurpitsan kaiversin veitsellä ja lusikalla. Appelsiininkuoret halkaisin veitsellä, tyhjäsin sormin ja leikkasin aukot kynsisaksilla.


... Muovailla hopeatoffeesta hämähäkkejä muffinssien koristeeksi ja leikellä lepakkoja kartongista. Suolaisena tarjottavana sipulipiirakka, jonka ohje täällä: klik. Muffinssit ovat sitruunamuffinsseja joiden ohje täältä: klik, ja kuorrute omasta päästä: kaksi purkkia vispikermaa vatkattuna + yksi purkki mascarponea + yksi pieni purkki jäätelön päälle tarkoitettua lakritsikastiketta. Kuorrutteesta tuli hyvää mutta sitä oli ihan liikaa, eli laittaisin itse seuraavalla kerralla vain yhden purkin vispikermaa... Lisäksi hopeatoffeesta pyöriteltyjä "hämähäkinkikkareita" ja hopeakoristeita.

                                        

... Ja värjätä boolia sinisellä elintarvikevärillä. Boolissa muuten limemehua, spriteä, murskattua limeä ja terästettä.

Lisäksi piti olla tietty halloween asu:


Ruskehtavasta taftista ommellut poronsarvet, jotka värjäsin kultaisella spray-maalilla. Sarvien sisällä hieman täytettä ja rautalankarunko, jotta sarvia voi taivutella ja pysyvät hyvin muodossaan. Lisäksi "pohjana" jalusta jämäkästä muovista, jotta sarvet pysyvät pystyssä. Muovinpala on leikattu läpyskästä, jossa on ollut pinnejä. Sitten sarvet hiusten alle piiloon ja pinneillä kiinni.

Lisäksi valkoisella, ruskealla ja mustalla rajauskynällä piirretyt naamakarvat ja nenä. Asun kruunasi jostain alennusmyynnistä joskus ostetut porokalsarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti