lauantai 15. marraskuuta 2014

Heijastin

Tänä viikonloppuna innostuin ihan urakalla alkaa näpertämään, lähestyvällä tentillä lienee osuutta asiaan. Kaivoin esille kaikki keskeneräiset ompeluprojektit ja tarkoitus olisi tässä tenttiin luvun lomassa (hehheh) tehdä mahdollisimman monta pitkään roikkunutta projektia valmiiksi tai edes eteenpäin.


Ensimmäinen valmiiksi tullut projekti oli tämmönen jostain pikku käsityömyymälästä ostettu heijasti, joka on hieno, mutta käyttöön vähän liian lipare, kun se koostuu vain yhdestä kerroksesta heijastinkangasta. Heijastin ei siis kovin hyvin pysynyt suorassa ja pelkäsin että hiutaleen sakarat lähtee irti menossa. Totesin että heijastin on tasan saman kokoinen pringlespurkin kannen kanssa, joten ei kun näpertämään:



 Virkkasin mustalla puuvillalangalla pringlespurkin kannelle päällisen ja kiinnitin heijastimen pienin pistoin siihen sakaroista. Varulta laitoin myös nökäreen liimaa keskustan alle. Taakse hakaneula kiinnitystä varten. Vähän harmittaa tuo ripustuslangalle tehty reikä yhdessä sakarassa, mutta sillepä ei oikein voi mitään.


Hyvin loistaa.

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea käyttää pringlespurkin kantta! Täälläkin käsillä tekemisen tarve kummasti kasvaa kun tentti lähestyy ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Heh, niinhän se menee :D Kävin vilkaisemassa sinunkin blogiasi ja täytyy käydä myöhemmin tutustumassa paremmin. Näytti olevan sen verran paljon kaikkea pientä kivaa!

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea, varmasti paremmin näkyykin, kun ei sakarat lepata :)

    VastaaPoista
  4. Jep! On ollut nyt ahkerassa käytössä :)

    VastaaPoista